E-forum

informationer til dig

På E-forum har vi samlet en række informationer, vi tænker kan have din interesse. Her kan du finde skemaer til behandlingsbrug, nyttige links, artikler, bøger, foredrag, netartikler og gratis downloads af sundheds- og sygdomsrelaterede brochurer mv.

FEATURED IMAGE: Skemaer

Skemaer

Skemaerne er tænkt som et værktøj i den behandling, du og din læge er blevet enige om. Din læge vil give dig en vejledning i brugen af de(t) relevante skema(er).

Du er selvfølgelig også velkommen til at anvende skemaerne på egen hånd, hvis du mener de kan hjælpe dig med dine nuværende problemstillinger. Hvis du kommer i tvivl om, hvordan skemaerne skal anvendes, er det altid en god idé at spørge lægen.

FEATURED IMAGE: Links

Links

Vi har valgt at samle en liste over links til hjemmesider, hvor du forhåbentlig kan få uddybende informationer om fysiske og psykiske lidelser, sociale, økonomiske, juridiske og uddannelsesmæssige forhold samt instanser, der tager sig af forhold af sundhedsmæssig karakter.

Hvis du kender en hjemmeside, der mangler på listen, som du synes andre mennesker, der søger læge, kan have glæde af, så må du meget gerne sende dit forslag til denne hjemmesides redaktør.

FEATURED IMAGE: Artikler, bøger og foredrag

Artikler, bøger og foredrag

Denne side er tænkt som et tilbud til de lægesøgende, der ønsker at vide mere om lægerne Beich og Ehrenreichs forsknings- og interesseområder. Vi har samlet en del af de artikler, bøger og foredrag, som lægerne har forfattet eller som ligger tæt op af deres forsknings- og interesseområder.

FEATURED IMGE: Netartikler

Netartikler

Har du en interesse for, hvad der foregår på det sundhedsmæssige område set med din læges øjne, så har Beich og Ehrenreich skrevet en hel del artikler, debatindlæg mv. der bl.a. er blevet trykt i danske aviser. Dem kan du finde et udvalg af her.

Vi har også delt et lille antal artikler skrevet af journalister et al., da vi tænker, at teksterne kunne have din interesse.

Featured image: Downloads

Downloads

På denne side kan du gratis downloade foldere, brochurer, pjecer, hæfter og bøger om alt fra amning til vægttab.