Meddelelser

LÆGERNES AKTUELLE MEDDELELSER TIL DIG:

INFLUENZA- og CORONAVACCINATION foretages dagligt i oktober.  Ifølge Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse gives vacciner til:  særlig sårbare, borgere over 50 år,  gravide og sundhedpersonale (covid vacc); borgere over 65 år og børn 2-6 år (influenza vacc).  Vi giver også Pneumococvaccine.   OBS: Tidsbestilling KUN EFTER TELEFONISK HENVENDELSE!

Du kan nu bestille en tid på vores hjemmeside til at blive ringet op af en læge.VIDEOKONSULTATION og KONSULTATION
Du kan nu bestille en tid på vores hjemmeside til: VIDEOKONSULTATION (kræver appen MIN LÆGE er installeret på din mobil) og almindelig KONSULTATION med fremmøde

Gå ind på E-konsultation og log på – så kan du vælge behandler og tid.

 

Illustration til teksten om, hvorvidt klinikken er åben eller lukket for tilgang.ÅBEN/LUKKET FOR TILGANG
Kontakt Borgerservice for at få oplyst, om klinikken er åben for tilgang.

 

 

 

Illustration til tekst om udeblivelse fra konsultation.UDEBLIVELSE FRA KONSULTATION
På grund af en stadig stigning i antallet af patienter, der udebliver fra aftalte konsultationer, og deraf følgende unødig ventetid for andre patienter, har vi set os nødsaget til at indføre nogle nye regler på området.

Med virkning fra den 1. november 2016 vil man, ved udeblivelse fra aftalt konsultation, blive præsenteret for en regning på 150,00 kr. Det er ikke fordi vi håber at få penge i kassen på denne konto, men fordi vi håber, at man så vil være motiveret for at dukke op  til sin aftale eller melde afbud i god tid – allersenest dagen før.

 

Illustration til teksten om persondatapolitikPERSONDATAFORORDNINGEN
Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning i kraft. Ifølge dens bestemmelser er alle virksomheder forpligtet til at give den registrerede – i dette tilfælde patienten – en række informationer, når de indsamler personoplysninger. Disse informationer har vi lagt her på hjemmesiden under menupunktet PERSONDATAPOLITIK, hvor du også kan downloade informationerne som en pdf-fil.

Alle nye patienter kan  få dokumentet udleveret.

 

Illustration til teksten om priser.PRISER
Du kan nu se, hvad de aktuelle priser er for diverse vacciner og attester samt kobberspiral under menupunktet PRISER.

 

 


  Redigeret september 2022/BE