Konsultation

Konsultation og åbningstider

KONSULTATION – KUN MED AFTALTE TIDER
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Dagkonsultation

Onsdag: Aftenkonsultation

TIDSBESTILLING
Du kan bestille en tid ved enten at benytte vores E-konsultation eller ringe til vores sekretær på telefon 38 88 24 40.

SEKRETÆREN
Du kan ringe til sekretæren  9.00-13.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag og onsdag 15.00-16.30 for bestille en tid hos en af lægerne, forny dine recepter og få svar på prøver.

Husk, at du også kan benytte dig af vores E-konsultation, hvor du hjemmefra kan bestille tider, forny dine recepter og skrive korte beskeder til lægerne.

TELEFONKONSULTATION – LÆGERNE
Du kan tale med lægerne på telefonen 8.00-9.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag.
– NB: Fortrinsvis om lægelig vurdering, ordinering af medicin og svar på specielle prøver.

UDEBLIVELSE FRA KONSULTATION
Ved udeblivelse fra aftalt konsultation vil du blive præsenteret for en regning på 150,00 kr. Husk derfor at melde afbud i god tid – allersenest dagen før den aftalte konsultation.

AKUT SYGDOM
Ved akut sygdom vil du vil altid kunne træffe en læge i lokalområdet  indtil klokken 16.00. Telefonsvaren vil give dig besked om, hvem der har vagten og give dig den pågældende læges telefonnummer.

På hverdage efter 16.00 samt lørdag, søndag og helligdage kan du kontakte Akuttelefonen 1813.

Akuttelefonen er bemandet med sygeplejersker, hvilket vi vurderer er et forringet tilbud for syge borgere i Region Hovedstaden i forhold til den tidligere lægevagt, hvor man talte med en speciallæge i almen medicin.

Derfor skal du, når du ringer til Akuttelefonen, bede om at tale med en læge, hvis du selv skønner, at det er en læge, du har behov for at tale med, eller hvis du er i tvivl.

ÆNDRING I ÅBNINGSTIDERNE
Enkelte dage må vi holde lukket. Telefonsvareren vil da oplyse dig om, hvor du kan henvende dig ved akut behov for lægehjælp. Du vil også kunne orientere dig om evt. ændringer i åbningstiderne ved at gå til MEDDELELSER.