Hvem er vi?

Lægerne Borups Allé 1
Læge Nanna Toft Lietmann, Borups Allé

Læge Nanna Loft Lietmann

Læge Nanna Loft Lietmann er pr. 1. juli 2019 kompagnon i klinikken. Nanna er speciallæge i almenmedicin fra 2016 og hun har arbejdet i klinikken siden 2015, hvor hun var uddannelseslæge og siden vikar.
 

 

 

 

Portrætfoto af Læge Anders Beich

Læge Anders Beich

Anders Beich er speciallæge i almen medicin og  startede i denne praksis i  2008. Anders har tidligere arbejdet i skiftende praksisser sideløbende med sin forskning på Forskningsenheden for Almen Praksis, Københavns Universitet. Han underviser i Specialeuddannelsen i Almen Medicin og har siden 2015 været formand for DSAM – Dansk Selskab for Almen Medicin. 
 

 

 

Hvem er vi? Læge Benny Ehrenreich

Læge Benny Ehrenreich

Benny Ehrenreich er kandidat fra 1988 og har været speciallæge i almen medicin siden 1996. Benny startede i denne praksis i  2000. Benny er bl.a. repræsentant i DSAM og med i netværket Læger uden sponsor og han er tidligere ekstern lektor ved Københavns Universitet. Læger uden sponsor.
 

 

 

Lægesekretær Tine Lytting, Borups Allé

Lægesekretær
Tine Lytting

Tine Lytting startede som lægesekretær hos os den 15. august 2016. Tine har 14 års erfaring som lægesekretær – senest hos praktiserende læge Birgitte Munk Christensen på Østerbro.

 

 

 

 

Portræt af sygeplejerske Dorthe Bruun Pedersen til siden "Hvem er vi?"

Sygeplejerske Dorthe Bruun Pedersen

Sygeplejerske Dorthe Bruun Pedersen startede hos os 1. maj 2018. Dorthe har stor og bred erfaring fra almen praksis.

 

 

 

 

Uddannelseslæge Maria Jeppesen

Uddannelseslæge Maria Jeppesen

Læge Maria Jeppesen arbejder i klinikken fra den 1. september 2019 til den 31. august 2020, som del i hendes uddannelse. Den 31. august 2020 er Maria speciallæge i almen medicin.