Om os

Hvis du er interesseret i at vide noget mere om lægernes faglige baggrund, vores uddannelseslæger & studerende samt lægehusets historie, så har du muligheden her…

FEATURED IMAGE: Hvem er vi?

Hvem er vi?

Nanna Loft Lietmann startede i praksis som uddannelseslæge i 2015 og fortsatte, efter at være blevet speciallæge i 2016, som vikar og siden 2019 medejer af klinikken.

Anders Beich er ophørt pr. 1.7.2022.

Benny Ehrenreich er kandidat fra 1988 og speciallæge i almenmedicin i 1996 og har været i denne praksis siden 2000.

Dorthe Bruun Pedersen er sygeplejerske. Hun startede i vores praksis i 2018.

Miriam Magnussen er sygeplejerske. Hun startede i vores praksis i 2021
[…]

FEATURED IMAGE: Uddannelseslæger og studerende

Uddannelseslæger & studerende

Vores praksis er godkendt som uddannelsessted for både medicinstuderende, der er i færd med at afslutte deres studium og færdiguddannede læger, der er i gang med et videreuddannelsesforløb.

Når en studerende gæster vores klinik, vil der blive sat opslag op i venteværelset med informationer om, hvordan du som patient kan være med til at hjælpe en af fremtidens læger godt på vej.
[…]

FEATURED IMAGE: Historie

Historie

Vores praksis ligger i et hus, med en næsten 100 år lang historie i sundhedens tjeneste.

Det blev bygget i 1920 og hjørnebutikken med konsultationen blev straks til apotek. Det fik navnet Arkiv Apotek, opkaldt efter Landsarkivet overfor. Første sal overtog apoteket efter Skomagernes sygekasse. I opgangen til højre har der været lægekonsultation siden 1920, som Niels Ingerslev overtog i 1969.
[…]