Om os

Hvis du er interesseret i at vide noget mere om lægernes faglige baggrund, vores uddannelseslæger & studerende samt lægehusets historie, så har du muligheden her…

FEATURED IMAGE: Hvem er vi?

Hvem er vi?

LÆGE BETINA UHRENFELDT ER STARTET 1. OKTOBER. 2022 og er kompagnon siden 1.2.2023. Betina er speciallæge i almen medicin og har mange års erfaring fra almen praksis.

Benny Ehrenreich er kandidat fra 1988 og speciallæge i almenmedicin i 1996 og har været i denne praksis siden 2000.

Dorthe Bruun Pedersen er sygeplejerske. Hun startede i vores praksis i 2018.

Lene Holm er sekretær og startede efterår 2022

Nanna Loft Lietmann er ophørt pr. 31.12.2023

Anders Beich er ophørt pr. 1.7.2022.

FEATURED IMAGE: Uddannelseslæger og studerende

Uddannelseslæger & studerende

Vores praksis er godkendt som uddannelsessted for både medicinstuderende, der er i færd med at afslutte deres studium og færdiguddannede læger, der er i gang med et videreuddannelsesforløb.

Når en studerende gæster vores klinik, vil der blive sat opslag op i venteværelset med informationer om, hvordan du som patient kan være med til at hjælpe en af fremtidens læger godt på vej.
[…]

FEATURED IMAGE: Historie

Historie

Vores praksis ligger i et hus, med en næsten 100 år lang historie i sundhedens tjeneste.

Det blev bygget i 1920 og hjørnebutikken med konsultationen blev straks til apotek. Det fik navnet Arkiv Apotek, opkaldt efter Landsarkivet overfor. Første sal overtog apoteket efter Skomagernes sygekasse. I opgangen til højre har der været lægekonsultation siden 1920, som Niels Ingerslev overtog i 1969.
[…]